Portfolio

Wij doenspeciaal voor jou!

\ \ \ \ \ \ \ \ \

Argentinos

Pakket: webdesign Goud

Restaurant Argentinos Loosdrecht bekent met het beste Argentijnse vlees van het t’gooi, de echte houtskool specialist. Argentinos serveert uitsluitend Argentijns vlees.
Momenteel werken wij hard eraan om z.s.m. de website af te ronden.

Van der Hulst

Pakket: webdesign Goud & SEO traject z.s.m. worden gestart!

Van der Hulst staat voor scherpe prijzen, persoonlijke service, topkwaliteit, oog voor detail en de professionele installatie en montage van uw badkamer en sanitair. Mastejo heeft een strak & modern design ontwikkeld wat past bij het aanbod van de organisatie!

screencapture-vanderhulstbadkamers-nl-1492005662022

GTC Sierbestrating

Pakket: Webdesign Zilver & SEO traject z.s.m. worden gestart!

GTC is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grond- en straatwerk. Naast tuinaanleg zorgen hun ook voor de levering van bestrating. Momenteel werken we hard aan de website en online marketing om hem z.s.m. online te krijgen.

Dedakermaker

Pakket: webdesign Zilver & SEO traject z.s.m. worden gestart!

Dakdekker in hart en nieren met ruim achttien jaar ervaring als
dakspecialist. Samen met een team van mensen die goed op elkaar
zijn ingespeeld, leveren hun vakwerk. Een ondernemer is altijd op zoek naar klanten en omzet. Dit doet de concurrentie ook. Het is altijd een flinke strijd om onderscheidend te zijn. Mastejo heeft een bijdrage geleverd om zich te kunnen onderscheiden.

Van den Berg

Pakket: webdesign Zilver & SEO Dorps

Van den Berg Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Huizen. Zij hebben als hovenier jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u een strakke, moderne tuin? Een vrije tuin, waar de natuur de vrije loop heeft? Van den Berg hoveniers is uw tuinman voor elke klus
Mastejo heeft een website ontwikkeld die aansluit bij zijn doelgroep. Daarbij hebben we een samenwerking op het gebied van online marketing. Van den Berg Hoveniers staat prominent bovenaan in Google op verschillende zoektermen. Meer klanten is meer omzet!

1st pagina op Google;
Hovenier huizen
Hoveniersbedrijf huizen
Tuinman Huizen
Tuinaanleg Huizen

Tuinontwerp Huizen
Tuinonderhoud Huizen

Van Groen

Pakket: webdesign Zilver & SEO Stedelijk

Hoveniersbedrijf van Groen is een hoveniersbedrijf uit Almere. Zij hebben als hovenier jarenlange ervaring. Op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg tuinonderhoud en bestrating.
Mastejo heeft de website ontwerpen aansluitend bij de doelgroep van de organisatie. Hoveniersbedrijf van Groen staat met verschillende zoektermen prominent boven aan in de zoekmachine in de stad met hoge concurrentie; Almere!

1st pagina op Google:
Hovenier Almere
Hovenier Almere
Hoveniersbedrijf Almere
Tuinman Almere
Tuinontwerp Almere
Tuinaanleg Almere
Tuinonderhoud Almere
Boomwerk Almere

Jamento

Pakket: webdesign Goud

Jamento is een band met een welbekende bandleader. Jamento vertegenwoordigd zowel bekende nationale als internationaal doorbrekende artiesten. Jamento treed onder andere op met Lange Frans, Ruben Nicolai en jong talent wat zelfs hun sporen verdienen in de Amerikaanse music industrie.
De website is puur ontwikkeld op design, het brengt men een niveau hoger dan hun concollega's!

Hofstra Advocatuur

Pakket: webdesign Zilver & SEO Omstreken

Mr. W.Y. Hofstra is sinds 2005 advocaat. Daarvoor is hij vier jaar werkzaam geweest op de juridische afdeling van een deurwaarderskantoor. Sinds 2005 is hij werkzaam geweest op een middelgroot advocatenkantoor in Hilversum.
In 2016 heeft hij de volgende stap gezet en Hofstra Advocatuur opgericht.
Mastejo heeft hem geholpen met het ontwerpen van een logo, de huisstijl en een plek op de eerste pagina van Google!

1st pagina op Google; Advocaat hilversum, Recht Hilversum

Hofstra