SEO Specialist

Wij realiserenspeciaal voor jou!

SEO Specialist

Om op de 1st pagina van Google te komen heb je tegenwoordig echt een SEO specialist nodig. Een SEO Expert kent de ranking-factoren van Google en speelt hier marketing technisch op in. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is al jaren een specialisme. Zo kan een SEO specialist je op weg helpen om een succesvolle start te maken met jouw website. Mastejo kan de huidige vindbaarheid drastisch verbeteren! Een ervaren SEO expert genereerd meer leads en daarmee meer klanten voor de ondernemer. Mastejo en zijn SEO Specialisten hebben inmiddels voor onze klanten tientallen top 10 posities in Google weten te realiseren!

Wist je al dat wij een “no-cure, no-pay” traject aanbieden? Staat je website niet op de gewenste trefwoorden op de 1st pagina van Google? Dan hoef je niet te betalen!
Kortom, wij werken in met een resultaatplicht in tegenstelling tot de meeste concurrenten die werken met een inspanningsplicht. Wij vinden dat wel zo eerlijk!

Een SEO Specialist verricht een trefwoorden,- en concurrentieanalyse om de vindbaarheid te waarborgen. Een SEO expert is iemand die de huidige technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt en het algoritme van de zoekmachines van binnen en buiten kent!

Strategie & Concepting

Strategieën zijn net als je organisatie. Continu en consistent. Ze stellen de koers naar de keuze van de juiste middelen en naar het behalen van je doelen. Hiermee denken wij graag met je mee met het ontwikkelen van een nieuwe website.

Op basis van betrokkenheid, een kritische blik, onze expertise en de nodige doelgerichte creativiteit ontwikkelen we samen met je een strategie. Een strategie vertalen we vervolgens naar een concept!
Op basis van strategie en concepting realiseren we een nieuwe website die zich onderscheidt van de concurrentie!

Gebruiksvriendelijke CMS

Een CMS (content management system) is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat je eenvoudig zelf afbeeldingen, teksten en gegevens op jouw website kan aanpassen.

Het CMS hebben wij zorgvuldig geselecteerd op basis van onze doelgroep. ZZP’ers en MKB’ers die geen kennis hebben van ingewikkelde software. Het gebruiksvriendelijke CMS en tevens uniek in zijn soort in Nederland brengen wij bij jouw website onder.

Kom je er toch niet helemaal uit met ons CMS? Heb je even weinig tijd en heeft het wel prioriteit? Dan kunnen wij het uit handen nemen en zorgen wij dat de wijzigingen worden doorgevoerd!