Video Tutorials

Uitleg voorbinnen no time!

1. Dashboard

Hier laten wij u kennis maken met het inlogsysteem en het dashboard. We vertellen u ook wat elke tab doet en het vervolg komt in de volgende videos.

2. Mastejo Builder

Hier laten wij u kennis maken met de basis facetten van de Mastejo builder. Hiermee bent u in staat om basale wijzigingen door te voeren. Wilt u meer aanpassingen voor de website? Bekijk onze volgende video!

3. Tekst & Afbeelding

Het aanpassen van tekst & afbeeldingen zijn de primaire behoeftes van ondernemers. Na het bekijken van de video ben je in staat om je website te personaliseren naar eigen wens!

4. Links & Buttons

Na het personialiseren van de teksten & afbeeldingen is de vervolgstap om zowel links & buttons af te stemmen op je eigen wensen. Bekijk onze video om dit te kunnen realiseren.

5. Header

Na deze tutorial ben je in staat om de "header", ook wel de bovenkant  van je website geheel te personaliseren op het gebied van animaties. We behandelen hier video's, afbeeldingen, kleuren, parallaxen en gradiënt stylen. Enjoy!  

6. Galerij

Hier leggen wij u hier uit hoe u een galerij aanmaakt. Ideaal wanneer u een portfolio wilt aanmaken met bijvoorbeeld nieuwe opgeleverde werken.

7. Testimonials

Een testimonial is een positieve klantenervaring die je hebt ontvangen van je klanten die je op je website kunt plaatsen. Je hebt keuze om referenties te plaatsten met iconen, foto's of zonder. De keuze is aan jou!

8. Nieuwe pagina

Normaal gesproken is een website statisch, bij Mastejo is die dynamisch! Wil je een aanbiedingspagina of een nieuwe dienst pagina aanmaken? Volg deze video!

9. Menu items

Als je eenmaal een nieuwe pagina heb aangemaakt, wil je hem uiteraard aan je menu toevoegen. Hoe doe je dat? Na het volgen van deze video is het duidelijk!